reumatologie craiova

Centrul de Reumatologie a fost infiintat în anul 2019 din dorinta de a oferi pacientilor sai cele mai bune metode de diagnostic si tratament, intr-un cadru modern si dotat la cele mai inalte standarde de calitate.

Echipa noastra, formata din medici specialisti cu experienta in domeniul reumatologiei, fiziokinetoterapeuti specializati in domeniul reeducarii neuro-motorii, reeducarii posturii globale, masajului, recuperarii post-traumatice, cat si a recuperarii medicale a copiilor cu dizabilitati functionale, impletesc cunostiintele medicale cu pasiunea muncii depuse si bucuria recuperarii și vindecarii suferintelor pacientilor tratati.

 In beneficiul pacientilor, am integrat în cadrul Centrului si cel mai performant sistem de analiza si productie de sustinatori plantari personalizati (talonete), unic in Oltenia, care prin actiunea lor non-invaziva previn, amelioreaza si corecteaza multiple afectiuni locomotorii, deformari ale piciorului sau corectie posturala. Procedurile de fizioterapie sunt parte integranta a procesului de vindecare al diferitelor afectiuni musculoscheletale, avand la dispozitie aparatura moderna, de ultima generatie, iar împreuna cu kinetoterapia si masajul terapeutic, creaza toate premizele unei recuperari sigure si de durata.

Fie ca aveti o suferința reumatica degenerativa, dureri de spate, de picioare sau maini, fie ca aveti o boala inflamatorie articulara, cu modificari ale structurilor osoase, sau o boala autoimuna, specialistii nostri va stau la dispozitie cu cele mai moderne metode de diagnostic si tratament.

Pe langa serviciile medicale de inaltă calitate si experiența profesionala, va intampinăm într – un ambient plăcut, cu personal amabil, empatic, receptiv la nevoile dumneavoastra, oferindu-va cu promptitudine sprijinul de care aveti nevoie. 

despre noi