Daca aveti o suferința reumatica degenerativa, dureri de spate, de picioare, de maini, daca suferiti de o boala inflamatorie articulara, cu modificari ale structurilor osoase, sau o boala autoimuna, specialistii Centrului de Reumatologie Craiova va stau la dispozitie cu cele mai moderne metode de diagnostic si tratament.
Centrul de Reumatologie Craiova a fost infiintat în urma cu doi ani din dorinta de a oferi pacientilor sai cele mai bune metode de diagnostic si tratament, intr-un cadru modern si dotat la cele mai inalte standarde de calitate.

Echipa Centrului de Reumatologie Craiova, coordonata de dr. Cristina Criveanu – sef de lucrari la UMF Craiova, medic specialist reumatolog, este formata din medici specialisti cu experienta in domeniul reumatologiei si fiziokinetoterapeuti specializati in domeniul reeducarii neuro-motorii, reeducarii posturii globale, masajului, recuperarii post-traumatice, cat si a recuperarii medicale a copiilor cu dizabilitati functionale, impletesc cunostiintele medicale cu pasiunea muncii depuse si bucuria recuperarii și vindecarii suferintelor pacientilor tratati.
Pe langa serviciile medicale de inaltă calitate si experiența profesionala, gasiti aici personal amabil, empatic, receptiv la nevoile dumneavoastra, oferindu-va cu promptitudine sprijinul de care aveti nevoie.
In beneficiul pacientilor, a fost integrat în cadrul Centrului cel mai performant sistem de analiza si productie de sustinatori plantari personalizati (talonete), unic in Oltenia, care prin actiunea lor non-invaziva previn, amelioreaza si corecteaza multiple afectiuni locomotorii, deformari ale piciorului, coloanei vertebrale sau realizeaza corectie posturala.

Procedurile de fizioterapie sunt parte integranta a procesului de vindecare al diferitelor afectiuni musculoscheletale, avand la dispozitie aparatura moderna, de ultima generatie, iar împreuna cu kinetoterapia si masajul terapeutic, creaza toate premizele unei recuperari sigure si de durata.
Serviciile oferite in Centru sunt: consultatii Reumatologie, Talonete personalizate, Fizioterapie, Kinetoterapie si Masaj Terapeutic.

Doctor Cristina Criveanu ne-a declarat: ”Reumatologia este o ramura a medicinei interne care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea afectiunilor vasculo-conjunctieve, autoimune precum lupusul eritematos sistemic, sclerodermia, poli/dermatomiozita, sindromul Sjogren, poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta etc. Printre afectiunile tratate intra si cele degenerative, precum artrozele periferice si spondiloza, sau cele metabolice cum este guta. Centrul de Reumatologie Craiova dispune de toate mijloacele necesare pentru diagnosticarea si tratarea pacientilor aflati in suferinta, venind in sprijinul acestora cu cea mai moderna si performanta aparatura.”

Isabela Popa – fiziokinetoterapeut“Sustinatorii plantari (talonete Craiova) personalizati sunt materiale de suport terapeutic realizati din materiale de inalta calitate, flexibili ce pot fi introdusi cu usurinta in incaltamintea folosita in mod regulat.
Evaluarea pacientului cuprinde: consultație care presupune analiza statică și dinamică a mersului și Podoscan 3D. Aceasta se realizeaza cu ajutorul unei platforme baropodometrice ce permite analizarea punctelor de presiune pe care le aplica piciorul solului atat in pozitie ortostatica cat si dinamica. In cadrul acestei analize se mai efectueaza un test videografic, un studiu morfologic complet si o identificare exacta a asimetriilor corpului si/sau defectelor posturale.

Tot in cadrul analizei este folosit un PODOSCAN 3D, un device optoelectronic de inalta rezolutie care inregistreaza, tridimensional, morfologia piciorului. Acest PODOSCAN 3 D, cu maxima precizie, preia imagini 3D ale piciorului in conditii de incarcare minima, medie si maxima, imagini ce vor fi coroborate cu rezultatele analizei presiunii plantare in statica si dinamica realizate cu ajutorul platformei baropodometrice, permitand astfel crearea unei orteze corectoare (sustinator plantar personalizat) care sa corespunda exact nevoilor pacientului.
Ulterior, pe baza datelor furnizate de cele 2 software-uri si raportat la discutiile cu pacientul, se realizeaza orteza corectoare personalizata perfect adaptata nevoilor pacientului. “

Andreea Robantu – fiziokinetoterapeut

“In cadrul Centrului de Reumatologie putem face:

 • ELECTROTERAPIE
 • Curenți de joasă frecvență bipolari (bidirecționali) si unipolari (unidirecționali),
 • Curenți de frecvență medie modulați prin forme de undă de frecvență joasa si unipolari,
 • Radiații laser în game vizibile (lungime de unda 660nm) și invizibile (lungime de unda 808nm),
 • Terapie ultrasunete și fonoforeză,
 • Terapie combinată a curenților și ultrasunetelor.
 • ULTRASUNETE
 • LASERTERAPIE
 • Terapia cu unde de șoc (SHOCK WAVE THERAPY)
 • Fotoliu de masaj Inada medical
 • Pat de masaj cu pietre de jad și infraroșu – Luxury
 • Ca parte integranta a procesului de vindecare, in cadrul Centrului de Reumatologie, oferim si servicii de kinetoterapie in programe individualizate si masaj terapeutic.

Alegeti sa fiti sanatosi apeland la Centrul de Reumatologie Craiova .
O echipa de specialisti va sta la dispozitia dumneavoastra!
In Centru sunt dotari de ultima generatie cu aparatura moderna.
Specialistii Centrului de Reumatologie au experienta, sunt profesionisti si fac totul cu pasiune.

Date de contact
Telefon:
0351 173 950
0787 640 555
Adresa:
Bulevardul Nicolae Iorga 36, Craiova
Email
programari@centruldereumatologie.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *